Uusimmat

Apex Legendsissä tapahtuu todella outoja asioita – Nyt ”kummituskoira” tallentui vihdoin videolle

13.02.2020 15:40 Muropaketin toimitus

Apex Legendsin pelaajat ovat ymmällään, sillä pelissä on tehty useita havaintoja oudoista ”kummituskoirista”. Nyt sellainen on saatu napattua videolle. 

Apex Legendsin pelaajat ovat viime aikoina raportoineet nähneensä outoja vilahduksia ja kuulleensa koirien ulvontaa ja haukuntaa. Nyt ”kummituskoira” on vihdoin saatu tallennettua videolle.

Alla näkyvässä hidastetussa pätkässä koiramainen olio juoksee pelaajan yläpuolella olevalla sillalla. Hahmo erottuu pienenä mutta selvästi koiramaisena. Redditissä pelaajat ovat arvuutelleet, onko kyse kenties graafisesta bugista, vai liittyvätkö haamukoirat seuraavaan Apex Legendsin hahmojulkistukseen, jonka on huhuttu olevan ”Lupo” eli ”Susi”.

Koirien tai susien ulvontaa on kuulunut myös muiden pelaajien peleissä, kuten alla näkyvältä toiselta pätkältä voi kuulla.

I swear to god I saw a dog running around in APEX. I did the best slowmo job I could do. Please someone confirm this. When we went to investigate there was no one up top other than a solo Bangalore hiding. from r/apexlegends