UUSIMMAT

Assassin’s Creed -luojan väite uuden pelinsä arvosteluista: ”Osa kriitikoista ei edes pelannut koko peliä”

31.10.2019 12:16 | Muropaketin toimitus | 1

Patrice Désilets väittää, että alkusyksystä julkaistu Ancestors: The Humanking Odyssey sai pelimediassa perusteetonta kritiikkiä.

Assassin’s Creed -sarjan luojana tunnettu Patrice Déselites on kommentoinut hänen elokuussa ilmestyneen uutuuspelinsä vastaanottoa. Vasta PC:lle ilmestynyt Ancestors sai paljon keskinkertaisia arvosteluja, ja sen keskiarvo Metacriticissä on vain 64.

VG24/7:n mukaan Désilets onkin syyttänyt osaa kriitikoista siitä, etteivät he edes pelanneet koko peliä. Ja hänellä on yllättävän hyvät perustelut väitteelleen.

”Tiedän esimerkiksi, että osa arvostelijoista keksi omia juttuja pelistä”, Désilets totesi Reboot Develop Red -tapahtumassa. ”Pelissä ei esimerkiksi voi ratsastaa hevosilla, mutta jotkut kriitikot totesivat arvioissaan, ettei ratsastusta ollut toteutettu hyvin.”

Désilets ei paljastanut, mitkä mediat ovat antaneet valheellisen kuvan Ancestorsin sisällöstä. Hän epäilee myös, että Assassin’s Creed -sarja nosti pelimedian odotuksia pikkustudio Panache Digital Gamesin kehittämää Ancestorsia kohtaan.

”Ihmiset odottivat 35-henkisen studioni julkaisevan pelin, joka olisi lähellä Assassin’s Creediä. Eikä se vain ole mahdollista”, Désilets totesi.

Ancestors: The Humankind Odyssey on saatavilla PC:lle, ja sen on määrä ilmestyä 6. joulukuuta myös PlayStation 4:lle. Alta näet omaperäisen selviytymispelin trailerin.

Keskustelu

Ja miksi pelaisikaan, jos useamman tunnin jälkeen näyttää siltä, että kaikki on nähty eikä touhu kiinnosta?

Surkeaa designiä jos tuntien turhuusen taakse jemmataan ”jotain parempaa”.

Ei kai kukaan rituuta surkean sarjankaan kanssa 20 jaksoa vain sen takia, että ”ehkä viimiset ovat hyviä.”

Muropaketin uusimmat