Uusimmat

Joulukuussa ei paljon uusia pelejä julkaista, mutta erinomaisia käännöksiä riittää senkin edestä

01.12.2019 08:00 Muropaketin toimitus

Joulukuussa nähdään muun muassa Detroit: Become Humanin odotettu PC-julkaisu.

Vilkas pelisyksy on takana, ja joulun alla ei enää suuria pelejä tuoda markkinoille. Joulukuun suurimmat pelijulkaisut ovatkin vanhoja käännöksiä uusille alustoille, joista listasimme merkittävimmät alle.

Halo: Reach

Yli yhdeksän vuotta sitten ilmestynyt Halo: Reach(2010) ei ole mikään uusi peli, mutta nyt Bungien viimeinen Halo-räiskintä saapuu viimeinkin sekä Xbox Onelle että PC:lle osana Halo: The Master Chief Collection-kokoelmaa. Reach on pelikokoelman ensimmäinen osa, joka saapuu PC:lle, ja se tulee sisältymään myös Xbox Game Pass -palvelun valikomaan.

Halo: Reach saapuu molemmille alustoille 3. joulukuuta. Alta näet pelin tuoreen PC-trailerin.

Blair Witch

Alkusyksystä Xbox Onelle ja PC:lle ilmestynyt Blair Witch -kauhupeli saapuu jo joulukuussa myös PlayStation 4:lle. Bloober Teamin kauhukokemus vie pelaajan selvittämään kadonneen pikkupojan tapausta Blair Witchin metsään tarinassa, joka ei valitettavasti vakuuttanut Muropaketin arvostelussa.

Blair Witch ilmestyy PS4:lle 3. joulukuuta. Alta näet pelin tuoreen trailerin.

Alien: Isolation

Yksi kuluneen vuosikymmenen kehutuimmista kauhupeleistä on varmasti Creative Assemblyn kehittämä Alien: Isolation, joka vakuutti pelaajat kuumottavalla kissa ja hiiri -leikillä alunperäisen Alien-leffan hengessä. Nyt peliä päästään viimeinkin pelaamaan myös Nintendo Switchillä tuoreen käännöksen ansiosta.

Alien: Isolation julkaistaan Switchille 5. joulukuuta. Alta näet Switch-version julkistustrailerin.

Ancestors: The Humankind Odyssey

Assassin’s Creed -sarjan luojan Patrice Désiletsin ja hänen Panache Digital Games -studionsa omaperäinen selviytymispeli julkaistiin PC:lle jo kesällä, mutta nyt se kääntyy viimein myös konsoleille. Ancestors: The Humankind Odyssey vie pelaajan ohjastamaan ihmisen esi-isiä miljoonien vuosien päähän esihistoriaan.

Ancestors: The Humanking Odyssey ilmestyy PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle 6. joulukuuta. Alta näet pelin uuden trailerin.

Detroit: Become Human

Quantic Dream on tuonut tänä vuonna hittipelejään viimeinkin myös PC:lle, ja nyt vuorossa on viime vuonna PS4:lle julkaistu Detroit: Become Human. Näyttävä tarinapeli vie pelaajan lähitulevaisuuden Detroitiin ohjastamaan kolmea androidia tarinassa, jossa pelaajan valinnan vaikuttavat kertomuksen etenemiseen ja loppuratkaisuun. Muropaketin arviossa peli sai aikanaan sekä ruusuja että risuja.

Detroit: Become Human kääntyy PC:lle 12. joulukuuta. Alta näet pelin tuoreen PC-trailerin.

Uusien käännösten ohella kannattaa muistaa myös PlayStation Plussan sekä Xbox Live Goldin joulukuun ilmaispelit.