Uusimmat

Assassin’s Creedin luoja tapasi 45 sijoittajaa, ennen kuin uusi peli sai rahoituksen

31.07.2019 10:05 Muropaketin toimitus

Elokuussa ilmestyvä, innovatiivinen seikkailupeli Ancestors: The Humankind Odyssey sai etsiä rahoitusta pitkään.

Assassin’s Creed -sarjan luojana tunnettu Patrice Désilets perusti muutama vuosi sitten uuden studionsa Panache Digital Gamesin. Siitä oli kuitenkin vielä pitkä matka studion esikoispelin julkaisuun.

Désilets ja hänen kollengansa, niin ikään Assassin’s Creedin parissa työskennellyt Jean-François Boivin tapasivat 45 sijoittajaa, ennen kuin yksikään suostui rahoittamaan tulevaa peliä.

”Ancestorsin tekemiseen kuluneista neljästä vuodesta kaksi kului rakentaessa studiota pelikehityksen lomassa”, Désilets kertoo Games Industrylle. ”Alussa meitä oli vain kuusi tyyppiä, jotka tulivat luokseni aina tiistaisin.”

Ancestors: The Humankind Odyssey on valtava seikkailu- ja selviytymispeli, jossa pelaaja ohjastaa ihmisen esi-isiä 10-2 miljoonaa vuotta ennen ajanlaskun alkua. Pelaajan tulee oppia selviytymään, kehittää ihmislajia ja määrittää valintojensa kautta ihmiskunnan tulevaisuus.

Ancestors: The Humankind Odyssey ilmestyy PC:lle 27. elokuuta, ja PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle sen on luvattu ilmestyvän ennen vuodenvaihdetta.