Uusimmat

Bethesda vahvistaa: Fallout 76 ei tule myyntiin Steamissa, ainakaan heti ilmestyessään

07.08.2018 17:05 Muropaketin toimitus

Bethesda on paljastanut, että Fallout 76 ilmestyy marraskuussa PC:lle ainoastaan peliyhtiön oman palvelun kautta. Jos se saapuu myöhemmin Steamiin, sitä saadaan todennäköisesti odottaa pitkään.

Odotettu verkkoselviytymispeli Fallout 76 ei tule ilmestymään Steamin kautta, kertoo PC Gamer. Sivusto kertoo saaneensa peliyhtiö Bethesdalta vahvistuksen asiasta.

”Fallout 76:n PC-versio on saatavilla vain Bethesda.netin kautta, sekä B.E.T.A.-testissä että virallisen julkaisun yhteydessä”, yhtiö kommentoi.

Lausunto ei näytä sulkevan pois mahdollisuutta, että peli tulisi myöhemmin saataville myös Steamin kautta. Jos näin tulee koskaan tapahtumaan, siihen voi kuitenkin kulua rutkasti aikaa. Esimerkiksi Fallout Shelter ilmestyi Bethesda.netin kautta kahdeksan kuukautta ennen kuin se lopulta saapui myös Steamiin.

Aiemmin tänään kerroimme, että Fallout 76:n beta-testiin sisältyy näillä näkymin odotettu peli kokonaisuudessaan, ja pelaajat voivat jopa säästää tallennuksensa virallista julkaisua varten. PC Gamerin mukaan beta-testiin pääsevät mukaan kaikki pelin ennakkotilanneet, ja se järjestetään lokakuussa.

Fallout 76 ilmestyy 14. marraskuuta PC:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle.