Uusimmat

CD Projekt Red kommentoi väitteitä useista Cyberpunk-peleistä, mutta ei suoraan kiistä niitä

Kuva: © CD Projekt RED

03.07.2019 11:35 Muropaketin toimitus

Cyberpunk 2077:n kehittäjillä on tiettävästi julkistamattomia pelisuunnitelmia, mutta ainakaan vielä studio ei ole valmis niitä paljastamaan.

Eilen kerroimme CD Projekt Red -studion puolalaislehdessä kertomista paljastuksista, joiden mukaan studiolla olisi kehitteillä Cyberpunk 2077:n ohella toinenkin, samaan universumiin sijoittuva suuri peliprojekti. Lisäksi haastattelu paljasti, että Cyberpunk 2077:ään on kuin onkin kehitteillä moninpeli.

Nyt näyttää siltä, että joko kyseessä on uutisankka, tai sitten studiojohtaja Adam Kiciński puhui ohi suunsa.

GameSpotin mukaan CD Projekt Red on nimittäin julkaissut lausunnon, jossa selvennetään yhtiön kaikkien studioiden roolia Cyberpunk 2077:n kehityksessä. Yhtiön viidestä kehitystiimistä kolme keskittyy ensi keväänä julkaistavaan peliin. Niiden lisäksi neljäs tiimi kehittää julkistamatonta mobiilipeliä ja viimeinen tiimi keskittyy teknologian kehittämiseen.

Studion lausunto on tarkoitettu oikaisemaan eilen levinneitä tietoja. GameSpotin uutisen mukaan CD Projekt Red ei kuitenkaan suoraan kiistä kehittävänsä useita Cyberpunk-projekteja tai 2077:n moninpeliä.

The Witcher -sarjasta tunnetuilla kehittäjillä tiedetään olevan mobiilipelin lisäksi suunnitteilla myös toinen, AAA-tason julkistamaton peli, jonka on tarkoitus ilmestyä viimeistään vuonna 2021. Näyttää siis yhä mahdolliselta, että toinen tai molemmat julkistamattomista peleistä ovat Cyberpunk-universumiin sijoittuvia projekteja, ja studiojohto erehtyi vain puhumaan niistä liian aikaisin.

Jäämme odottamaan virallisia julkistuksia. Cyberpunk 2077 ilmestyy 16. huhtikuuta 2020 PC:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle.

Muropaketin uusimmat