Uusimmat

Conan O’Brien: ”Clueless Gamer -videot syntyivät inhostani pelejä kohtaan”

05.06.2018 20:12 Muropaketin toimitus

Conan O'Brien

Conan O’Brienin suositut Clueless Gamer -videot syntyivät talkshow-isännän mukaan ”onnekkaan vahingon vuoksi”.

Koomikko Conan O’Brien aloitti talkshownsa suositut Clueless Gamer -osiot vuonna 2012 ilman mitään aavistusta siitä, että niistä tulisi internet-hitti. Kuusi vuotta myöhemmin videoita ilmestyy tasaisesti, ja niitä on O’Brienin mukaan pitänyt käynnissä peliyhtiöiden innokkuus tarjota pelejään arvioitavaksi – siitä huolimatta, että koomikko yleensä haukkuu pelin kuin pelin.

”Se oli onnekas vahinko, kun peliyhtiöt alkoivat pyytämään, että voisinko arvostella heidän pelinsä”, O’Brien kertoo tuoreessa haastattelussa Polygonin mukaan.

”Sanoin heille, että olen huono peleissä, halveksin niitä ja tulen haukkumaan heidänkin pelinsä. Mutta sillä ei ole väliä näille jättiläisyhtiöille.”

O’Brien myös paljastaa, että peliyhtiöt käytännössä maksavat Clueless Gamer -videoista, eli ne tuovat Conan-talkshowlle suoraan mainostuloja. Suosittu ohjelma tulee tänä vuonna lyhenemään 30 minuutin jaksoiksi, ja tuotantotiimi tulee tekemään yhä enemmän sisältöä verkkoon. Tämä saattaa hyvinkin tarkoittaa, että myös Clueless Gamer -jaksoja tullaan tehtailemaan reippaammin.