Uusimmat

Dead Spacen tuottaja haluaisi vieläkin tehdä pelille jatkoa: ”Pelityyli olisi erilainen”

14.03.2019 08:34 Muropaketin toimitus

Dead Space -pelisarja on käytännössä kuollut ja kuopattu, mutta ensimmäisen pelin tuottaja Glen Schofield haluaisi yhä palata sarjan pariin.

Dead Space lumosi scifi-kauhun ystävät reilu vuosikymmen sitten, ja menestynyt peli sai myös kaksi jatko-osaa vuosina 2011 ja 2013. Dead Space 3 oli kuitenkin monille pettymys, ja sen myötä sarja päätyikin hyllylle julkaisija Electronic Artsin toimesta.

Alkuperäisen Dead Spacen tuottaja Glen Schofield haluaisi kuitenkin palata herättämään sarjan kuolleista. Kun häneltä tuoreessa haastattelussa kysyttiin, mille vanhemmalle pelilleen hän haluaisi vielä tehdä jatkoa, hän vastasi: ”Se olisi tietenkin Dead Space.”

Schofield ei tosin haluaisi pysyä uskollisena Dead Space 2:n ja 3:n tarinoille, ja hän muuttaisi myös pelityyliä lähemmän moninpeliä.

”Tarinallisten pelimuotojen ei tarvitse olla yksinpelejä”, Schofield selittää Games Radarin mukaan. ”Se on mielestäni avainasia tänä päivänä: kuinka teemme tarinallisen pelin, jota kaikki voivat pelata.”

”Luulen, että Dead Spacen ulkoasu ei muuttuisi, mutta sille tulisi vähän erilainen pelityyli.”

Glen Schofield toimi Dead Spacen jälkeen yhtenä Call of Duty -pelien pääkehittäjistä Sledgehammer Gamesilla, kunnes hän viime vuonna jätti sekä pelistudion että julkaisija Activisionin. Eilen kerroimme, että hänellä oli viime vuonna kehittellä myös uusi peliprojekti, jolle Activisio ei kuitenkaan näyttänyt vihreää valoa.

Muropaketin uusimmat