Uusimmat

Doom Eternalin moninpeli tarjoaa julkaisun yhteydessä kuusi karttaa ja viisi demonia

28.07.2019 19:40 Muropaketin toimitus

Doom Eternalin moninpelissä kaksi demonia haastaa yhden Doom Slayerin. Sekä demoneita että Doom Slayeriä ohjaavat ihmispelaajat.

Demoneilla on käytössään erilaisia hyökkäyksiä sekä kykyjä, joiden avulla Doom Slayerille voi asettaa ansoja. Doom Slayer on tarjolla puolestaan laaja valikoima aseita, varusteita ja näihin sopivia modeja. Doom Slayer voi myös hyötykäyttää kartoista löytyviä portaaleja nopeaan liikkumiseen. Kierrosten välillä sekä Doom Slayer että demonit voivat päivittää omia kykyjään.

Doom Eternalin julkaisun yhteydessä moninpeli tarjoaa viisi demonia, jotka ovat Revenant, Pain Elemental, Mancubus, Arch-vile ja Marauder. Karttoja on puolestaan kuusi erilaista. Peliin on luvassa julkaisun jälkeen myös uutta sisältöä.

Moninpelissä Doom Slayerin täytyy tappaa molemmat demonit. Mikäli demoni kuolee, on Doom Slayerilla 20 sekuntia aikaa tappaa myös toinen demoni. Mikäli Doom Slayer ei ehdi tuhota myös toista demonia, syntyy kuollut demoni takaisin puolilla elämäpisteillä. Demoneille riittää Doom Slayerin tappaminen kerran.
Katso Quakecon 2019 Keynote (lähettäjä: Bethesda) sivulla www.twitch.tv

Muropaketin uusimmat