Uusimmat

E3: BioWaren Anthemista lisätietoja: Ei ole MMO, ei sisällä romansseja, sisältöä luvassa vuosiksi…

10.06.2018 10:45 Muropaketin toimitus

Electronic Arts on julkistanut eilen lisätietoja BioWaren tulevasta jättipeli Anthemista. Pelissä ei tulla näkemään Mass Effect -sarjasta tuttuja romansseja, kehittäjät kertovat.

Electronic Arts on eilen paljastanut E3-messujen lähetyksessään uuden trailerin sekä julkaisupäivän odotetulle Anthemille. Samalla on kerrottu myös paljon uutta tietoa BioWaren tulevasta pelistä.

E3-lähetyksessä BioWaren Casey Hudson korosti VG24/7:n mukaan, ettei Anthem ole MMO-peli tai vain ”moninpeli johon on lisätty yksinpelin mukaan”. Sen sijaan sen luvataan olevan ”jotakin uutta”. Anthemin pelialue jakautuu muiden pelaajien kanssa jaettuun maailmaan ja tukikohtaan, joka on kokonaan yksinpelattava osa pelistä. Valtaosa pelin tarinasta ja dialogeista tulee ilmeisesti sijoittumaan tukikohtaan.

”Näin tekemällä pystyimme yhdistämään yksinpelitarinan vaikuttavuuden ja toimijuuden tunteen siihen, kuinka hauskaa on lyöttäytyä kavereiden kanssa yhteen taistelussa”, Hudson totesi.

Anthemin johtava käsikirjoittaja Cathleen Rootsaert on myös vahvistanut, että peliin tullaan lisäämään tarinallista sisältöä ”vuosien ajan”. Tämä sisältö voi vaihdella yksittäisistä hetkistä maailmanlaajuisiin tapahtumiin tai kokonaisiin tarinoihin.

E3-paljastusten ohella Game Informer on myös haastatellut Anthemin kehittäjiä, ja tietää kertoa ikäviä uutisia BioWaren rakastetun Mass Effect -sarjan ystäville. Anthem ei nimittäin tule seuraamaan edellisen hittisarjan linjoilla ainakaan pelihahmojen suhteiden osalta.

”Siinä ei ole romansseja. Siinä ei ole ystävyyksiä”, toteaa tuottaja Mike Gamble. ”Anthemin myötä siirrymme pois romanttisesta tavarasta.”

Anthem ilmestyy PC:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle 22. helmikuuta 2019.