Uusimmat

E3: Command & Conquer Rivals tuo klassikkostrategian mobiililaitteille

10.06.2018 20:01 Muropaketin toimitus

EA esitteli omassa E3-lähetyksessään Command & Conquer Rivalsia, joka tuo klassisen RTS-sarjan mobiililaitteille.

EA esitteli eilen näytetyllä E3-streamillaan Command & Conquer Rivalsia, joka tuo kilpailullisen RTS-kokemuksen iOS- ja Android -laitteille. C&C Rivals on yksinkertaistetumpi kuin PC:ltä tutut sarjan osat, jotta omia joukkoja on helppo kontrolloida myös mobiililaitteiden kosketusnäytöillä.

Kilpailullisessa C&C Rivalsissa sininen ja punainen puoli ottavat mittaa toisistaan. Pelaajat voivat käyttää kamppailussa erilaisia tiberium-resurssilla hankittavia joukkoja, jotka ovat heikompia tai vahvempia toisiinsa verrattuina kivi-paperi-sakset-tyyppisesti. Lähetyksessä peliä esiteltiin StarCraft 2 -pelaaja iNcontroLin sekä nickatnyten välisellä näytösottelulla.

Ilmaispelattavassa C&C Rivalsissa omille joukoilleen voi hankkia päivityksiä pelattujen pelien kautta ansaittavien tasopisteiden avulla. Ikävä kyllä päivityksiä voi hankkia myös mikromaksujen avulla, eli pelaajat voivat ostaa etua toisiinsa nähden rahalla.

C&C Rivals julkaistaan virallisesti myöhemmin tänä vuonna. Android-pelaajat voivat kuitenkin osallistua jo nyt pelin pre-alpha-testaukseen, jonka on määrä alkaa lähiaikoina.

Muropaketin uusimmat