Uusimmat

E3: Lupaavasta Days Gonesta uutta pelikuvaa – Mukana zombie-karhu

16.06.2017 14:46 Muropaketin toimitus

PlayStation 4:n yksinoikeuspeli Days Gone näyttää lupaavalta uudessa trailerissa, jossa nähdään sekä pelikuvaa että välivideoita.

SIE Bend Studion eli entisen Eideticin kiinnostava Days Gone on saanut uuden pelikuvatrailerin eilen päättyneillä E3-messuilla. Playstation 4:lle yksinoikeudella kehitettävä Days Gone on yhdistelmä open world -toimintapeliä ja selviytymiskauhua, jossa pelaaja pääsee seikkailemaan elävien kuolleiden täyttämässä avoimessa pelimaailmassa.

Visuaalisesti näyttävä Days Gone on SIE Bend Studion ensimmäinen uusi IP sitten vuoden 1999 Syphon Filterin. Viimemmäksi studiolta on ilmestynyt PlayStation Vitalle julkaistut Uncharted: Golden Abyss (2011) ja Uncharted: Fight for Fortune (2012) -pelit, jotka perustuvat Naughty Dogin suosittuun pelisarjaan, mutta nyt on oman peliprojektin vuoro.

Alla oleva Days Gone -video esittelee pelin tehtävää, jossa päähenkilö Deacon lähtee pelastamaan kaveriaan Mannya, jolle käynyt huonosti varusteretkikunnan jouduttua väijytyksen kohteeksi postapokalyptisessa erämaassa. Deacon joutuu tehtävän aikana muun muassa pakenemaan zombie-susia moottoripyörällä ja kamppailemaan ryöväreitä vastaan. Videon lopuksi nähdään jopa zombie-karhu.

Days Gonen on määrä ilmestyä vielä tänä vuonna, mutta pelin virallista julkaisupäivää ei ole ilmoitettu. Lisätietoja löytyy PlayStationin viralliselta pelisivulta.

Muropaketin uusimmat