Uusimmat

Fallout 76:ssa pelaaja voi saada peräänsä legendaarisen, The X-Filesistakin tutun olennon

18.06.2018 17:05 Muropaketin toimitus

Fallout 76 ammentaa runsaasti sisältöä Länsi-Virgnian kansantarinoista. Pelissä tullaan näkemään myös elokuvista tuttu Mothman, josta raportoitiin havaintoja 1960-luvulla.

Syksyllä ilmestyvä Fallout 76 sijoittuu Länsi-Virginian osavaltioon, ja hiljattain julkaistussa dokumentissa kehittäjät ovatkin paljastaneet, kuinka tämä näkyy pelissä. Todellisten paikkojen ohella peli ammentaa myös paikallisista kansantarinoista ja urbaaneista legendoista, joista yksi on maineeltaan ylitse muiden.

Kuten VG24/7 kertoo, nähdään pelissä legendaarinen Mothman, eli suomalaisittain Koimies. Olennosta raportoitiin runsaasti havaintoja 1960-luvun lopulla Point Pleasantin alueella, ja monille se lienee tuttu ainakin kahdesta lähteestä. Hirviöön keskittyi vuoden 2002 kauhuelokuva Mothman – sanansaattaja, ja siitä puhuttiin myös The X-Filesin 5. tuotantokauden jaksossa Detour.

Mothmania on kuvailtu valtavaksi hahmoksi, jolla on punaisena hehkuvat silmät ja monimetriset siivet. Fallout 76:ssa olento tullaan myös toteuttamaan erikoisella, pelisarjalle uudella tavalla, kuten animaattori Rick Vicens kertoo.

”Yritämme toteuttaa hänet vaiheittain”, Vicens vihjailee. ”Ehkäpä alkupelistä hän vain seurailee sinua.”

Fallout 76:ssa tullaan kohtaamaan muitakin myyttisiä olentoja, kuten niin ikään Länsi-Virginiassa havaittu Flatwoodsin hirviö. Pelin tapahtumat sijoittuvat 25 vuotta Fallout-maailman ydinsodan jälkeen, ja pelihahmot ovat ensimmäisiä ihmisiä, jotka nousevat pommisuojistaan maan pinnalle. Kukapa siis tietää, mitä kaikkea he kohtaavat.

Fallout 76 ilmestyy 14. marraskuuta PC:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle.