Uusimmat

Far Cry 5 matkaa Vietnamiin – Uusi laajennus julkaistiin räjähtävän trailerin kera

06.06.2018 08:25 Muropaketin toimitus

Far Cry 5:n ensimmäinen laajennus kuuluu pelin kausikorttiin, mutta sen voi ostaa myös erikseen.

Maaliskuun lopulla ilmestynyt Far Cry 5 on varmasti monella pelaajalla jo pelattu puhki, ja mieli tekisi uutta sisältöä. Nyt sellaista onkin tarjolla, kun pelin ensimmäinen DLC-laajennus Hours of Darkness on viimein ilmestynyt.

Hours of Darkness jättää Montanan maisemat taakse, ja lisäosassa sukelletaankin Vietnamin viidakoihin. Laajennuksen päähenkilönä nähdään Wendell Redler, johon pelaajat saattoivat törmätä myös pääpelin puolella. Redlerin tavoitteena on pelastaa vangitut sotaveljensä ja paeta Viet-Congin alueelta hengissä.

Hours of Darkness lisää Far Cry 5:n maailmaan uusia kykyjä ja aseita, ja sen läpäisyn kerrotaan myös avaavan uusia pelimoodeja. Laajennus kustantaa yksittäin ostettuna vajaat 12 euroa, mutta se kuuluu tietysti myös pelin Season Pass -tilaukseen. Alta näet Hours of Darknessin trailerin.

Viime viikolla kausikortin tilaajille ilmestyi myös toinen bonus, nimittäin kokonainen peli: Season Passin ostaneet voivat ladata jo nyt ilmaiseksi Far Cry 3: Classic Editionin, joka julkaistaan vasta kesäkuun lopulla.

Muropaketin uusimmat