Uusimmat

Fate of the World Online haastaa pelaajan hillitsemään ilmastonmuutosta

05.10.2017 13:23 Muropaketin toimitus

Fate of the World -ilmastonmuutospelin kehittäjät keräävät budjettia pelin itsenäiselle seuraajalle. Fate of the World Onlinessa yritetään pelastaa maapallo ilmastomuutoksen seurauksilta.

Monet strategiapelit keskittyvät sotimiseen, mutta Fate of the World Onlinella on rauhanomaisempi tavoite. Kickstarterissa kehitysbudjettiaan keräävä peli haastaa pelaajan ohjastamaan maailmaa seuraavan sadan vuoden ajan kamppaillen ilmaston lämpenemistä vastaan.

”Tavoitteenamme on luoda tehokkain ja miellyttävin tapa oppia ilmastonmuutoksesta”, kertoo kehittäjästudio Soothsayerin Matt Miles Griffiths.

Tekeillä oleva peli on vuonna 2011 ilmestyneen, palkitun ja kiitetyn Fate of the World: Tipping Pointin seuraaja, johon suunnitellaan kokonaan uusi pelijärjestelmä ja käyttöliittymä. Pelaaja voi valita pelaavansa joko Yhdysvalloilla tai Kiinalla, ja tavoitteena on tasapainoilla välittömien kansallisen tavoitteiden ja pitkän tähtäimen selviytymisen välillä.

Koska pelin keskiössä on ilmastonmuutos, kaikki perustuu tietysti tieteeseen. Fate of the World Onlineen onkin kehitetty tutkimustietoon perustuvat ilmasto-, ympäristö- ja väestömoottorit, jotka simuloivat seuraavan sadan vuoden tapahtumia.

Alta näet Fate of the World Onlinen esittelyvideon, ja lisätietoja löytyy Kickstarterista, jossa kehittäjät yrittävät kerätä 60 000 punnan (n. 67 600€) budjetin pelille. Alkuperäinen Fate of the World löytyy Steamista.

Muropaketin uusimmat