Uusimmat

Final Fantasy 14:n odotettu laajennus julkaistiin – monet pelaajista ei pääse edes pelaamaan

06.12.2021 08:00 Muropaketin toimitus

Final Fantasy 14:n kauan odotettu Endwalker-laajennus on tuonut mukanaan ruuhkat.

Square Enixin valtavan suosittu MMORPG paukkuu tuoreimman laajennuksen ennakkojulkaisun vuoksi liitoksistaan, kun miljoonat pelaajat yrittävät ryntäillä ruuhkautuneille servereille. Tämä on johtanut jopa tunteja kestäviin jonotuksiin sekä kaatumisiin, jotka ovat aiheuttaneet närää pelaajien keskuudessa.

Myös Muropaketin toimittaja on päässyt jonotuksen makuun, ja parhaimmillaan peliin sisäänpääsyä on saanut odottaa reilu kolme tuntia. Sisälle päästyään peli on tosin toiminut normaalisti.

Yhtiö varoittikin jo viime viikolla mahdollisista laukaisuongelmista, jotka ovat käyneet toteen. Asteen ongelmallisemmaksi ovat nousseet kuitenkin kesken jonotukset tapahtuvat kaatumiset, jotka saattavat heittää pelaajat takaisin jononhännille tuntien odotuksen jälkeen. Tämä onkin herättänyt suolaisia meemejä muun muassa Redditissä.

Naoki Yoshida julkaisi tosin viikonloppuna pahoitteluviestin pelin ennakkoversion julkaisuongelmista ja lupasi kaikille pelaajille ainakin ensialkuun seitsemän päivää ilmaista peliaikaa.

Virallisesti Final Fantasy 14: Endwalker julkaistaan vasta 7. joulukuuta, mutta pelin varhaisversioon on päässyt käsiksi jo perjantaista alkaen.

Muropaketin uusimmat