Uusimmat

God of War saa pian päivityksen, joka tuo uuden pelimoodin ja uusia varusteita

09.08.2018 08:10 Muropaketin toimitus

Kevään menestyspeli God of War saa ilmaisen päivityksen myötä toivotun New Game Plus -moodin, joka sisältää myös lisäherkkuja.

Kuten kehittäjät jo kesäkuussa lupasivat, on PlayStation 4:n ylistetty toimintapeli God of War saamassa toivotun New Game Plus -moodin. Nyt PlayStation Blog kertoo, että pelimoodi sisältyy 20. elokuuta tulevaan päivitykseen.

New Game Plus toimii God of Warissa samoin kuin monissa muissakin peleissä, eli se antaa pelaajalle mahdollisuuden aloittaa pelin alusta säilyttäen samalla varusteet ja hahmon kehityksen. God of Warin kohdalla luvassa on kuitenkin myös uutta sisältöä toiselle pelikerralle.

SIE Santa Monica Studion kehittäjät ovat nimittäin lisänneet New Game Plussaan kokonaan uuden harvinaisuusluokan varusteet, jotka pelaajat voivat hankkia ja kehittää. Lisäksi mukana on uusi resurssi nimeltä Skap Slag, jota tarvitaan varusteiden huipputason päivityksiin.

Toisen pelikerran voi aloittaa millä tahansa vaikeusasteella, mutta kehittäjät ovat myös luvanneet todellista haastetta etsiville entistä voimakkaammat viholliset, joiden vihjataan myös osaavan ”uusia temppuja”. Lisäksi päivitys tuo peliin mahdollisuuden ohittaa halutessaan kaikki välivideot.

God of War on saatavilla yksinoikeudella PlayStation 4:lle. Alta näet pelin trailerin.