Uusimmat

Halo-pelien rantautuminen PC:lle alkaa jo huhtikuun aikana

03.04.2019 10:34 Muropaketin toimitus

Halo: Reach -pelin beta-testaus käynnistyy PC:llä huhtikuussa. Koko pitkäikäinen räiskintäpelisarja kääntyy PC:lle vielä tämän vuoden kuluessa.

Pelistudio 343 Industries ilahdutti äskettäin pelaajia ilmoittamalla, että Halo: The Master Chief Collection -pelikokoelma (2014) laajenee, ja se kääntyy lisäksi myös PC:lle. Pelien kerrottiin tuolloin ilmestyvän uudelle alustalle yksi kerrallaan, ja käännösten julkaisuaikataulusta on nyt saatu hieman tarkempaa tietoa.

Kuten VG24/7 kertoo, alkaa Halo: Reachin (2010) beta-testaus PC:llä jo huhtikuun aikana. Tarkkaa päivämäärää ei vielä paljastettu, mutta tieto on peräisin itse pelistudion yhteisövastaavalta, joten sitä voi pitää luotettavana.

Halo-pelit tuodaan PC:lle pelisarjan tarinan mukaisessa aikajärjestyksessä, ei siis ilmestymisjärjestyksessä. Tämän vuoksi Halo: Reach on vuorossa ensimmäisenä. Peli lisätään myös The Master Chief Collectionin Xbox One -versioon, mutta aikataulusta ei ole tarkempaa tietoa.

Viime viikolla VG24/7 kertoi myös, että kaikkien Halo-pelien pitäisi saapua PC:lle vielä tämän vuoden aikana. Asian paljasti Splash Damage -studio, joka avustaa 343 Industriesia PC-käännöksissä. Aikatauluun kannattaa siis suhtautua hieman varauksella, sillä kyseessä ei ole virallinen julkistus.