Uusimmat

Hitman 2 tulossa? Logo vuotanut ja studio kiusoittelee julkistuksella

05.06.2018 12:00 Muropaketin toimitus

IO Interactive lupailee huomiseksi julkistusta Hitman-pelisarjan tiimoilta. Samalla seuraavan pelin kerrotaan jo paljastuneen vuodon kautta.

E3-messut ovat aivan nurkan takana, ja pelimaailmassa käy hirveä pöhinä uusista julkistuksista. Nyt mukaan on hypännyt myös IO Interactive, joka alla olevalla twiitillään käytännössä lupaa julkistaa jotakin Hitman-pelisarjaan liittyvää huomenna, 7. kesäkuuta.

IO Interactive osti viime vuona itsensä ja pelisarjansa vapaaksi julkaisija Square Enixin omistuksesta, ja jo tuolloin liikkui huhuja, että seuraava peli olisi hyvää vauhtia tekeillä. Uusi julkistus näyttääkin liittyvän kokonaan uuteen peliin, sillä kuten Destructoid kertoo, on Hitman 2:n logo vuotanut julkisuuteen suoraan WB Gamesin verkkosivuilta.

Valitettavasti logo ei ole enää nähtävillä, mutta vahvistusta huhuille ei ainakaan jouduta odottamaan kauan. Hitman 2 oli muutenkin odotettavissa ennen pitkää, sillä episodimuodossa julkaistu tuorein Hitman-peli (2016) oli valtava hitti, joka sai runsaasti kehuja osakseen.

Muropaketin uusimmat