Uusimmat

Huhtikuun suurimmat pelijulkaisut: Resident Evil 3, Final Fantasy VII Remake, Predator: Hunting Grounds…

01.04.2020 08:00 Muropaketin toimitus

Huhtikuu tuo tullessaan monia kiinnostavia julkaisuja ja muutamia vuoden suurimpia peliä. 

Tänään on 1. huhtikuuta, ja alkamassa on hieno pelikuukausi – eikä tämä ole aprillipila. Listasimme kuukauden kiinnostavimmat ja suurimmat pelijulkaisut ilmestymisjärjestyksessä.

Resident Evil 3

Kuukausi lähtee käyntiin selviytymiskauhun parissa, kun Capcomin klassikkopeli Resident Evil 3 kokee uuden tulemisen täysmittaisena remake-versiona. Viime vuoden kehuttua Resident Evil 2:ta seuraava kauhupeli on tehty alusta loppuun uudelleen, ja sen mukana tulee itsenäinen verkkomoninpeli Resident Evil: Resistance.

Resident Evil 3 ilmestyy ylihuomenna perjantaina 3. huhtikuuta PC:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle.

Disaster Report 4 Plus: Summer Memories

Japanilaisen Disaster Report -sarjan neljäs peli on huomattava ainakin pitkän historiansa vuoksi. Peliä nimittäin kehitettiin alunperin vuosikymmen sitten PlayStation 3:lle, mutta se päätyi vuosikausiksi hyllylle Japanin tuhoisan tsunamin vuoksi. Nyt peli kuitenkin ilmestyy, ja se heittääkin pelaaja selviytymään keskelle suurkaupunkiin iskeytyvää maanjäristystä.

Disaster Report 4 Plus: Summer Memories ilmestyy PC:lle, PlayStation 4:lle ja Nintendo Switchille 7. huhtikuuta.

Final Fantasy VII Remake

Pitkään odotettu ja kertaalleen lykätty Final Fantasy VII:n uusintaversio on pian viimeinkin täällä. Episodimuotoon pilkotun pelin ensimmäinen, täyspitkän roolipelin mittainen osa tarjoilee peliklassikon täysin uudessa asussa, entistä laajempana ja täysin uusitulla taistelujärjestelmällä.

Final Fantasy VII Remake ilmestyy PlayStation 4:lle 10. huhtikuuta. Koronaviruksen vuoksi pelin fyysiset kappaleet saattavat saapua tilaajille jo ennen julkaisupäivää.

Someday You’ll Return

Psykologisen kauhun ystäville ilmestyy pian jotain aivan uutta, kun indiestudio CBE Software julkaisee kauhupelinsä Someday You’ll Return. Karmivassa seikkailussa tarjoillaan muun muassa pulmanratkontaa ja painajaismaisia näkyjä, kun päähenkilö Daniel lähtee jäljittämään kadonnutta tytärtään oman lapsuutensa maisemista.

Someday You’ll Return ilmestyy 14. huhtikuuta PC:lle, ja myöhemmin pelin on määrä kääntyä myös PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle.

Deliver Us the Moon

KeoKeN Interactiven kuuseikkailu ilmestyi PC:lle jo viime vuonna, ja se nappasikin Muropaketin arviossa oikein kelpo arvosanan. Nyt peli saapuu myös konsolipelaajien iloksi. Kriitikkomme mukaan Deliver Us the Moon ”tarjoaa miellyttävän, tunnelmallisen ja kerronnallisesti hyvin rakennetun seikkailun lähimmälle kiertolaisellemme”.

Deliver Us the Moon ilmestyy PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja Nintendo Switchille 24. huhtikuuta.

Predator: Hunting Grounds

Friday the 13th: The Gamesta tunnettu kehittäjä Ill Fronic palaa takaisin asymmetristen moninpelien saralle täysverisellä Predator-pelillä, joka teki vaikutuksen jo Muropaketin ensituntumassa. Kauhua ja räiskintää yhdistävässä verkkopelissä ohjastetaan ikonista avaruusmörkkiä ja eliittijoukkojen sotilaita armottomassa viidakkotaistelussa.

Predator: Hunting Grounds ilmestyy 24. huhtikuuta PC:lle ja PlayStation 4:lle.

Gears Tactics

Pelikuukauden päättää Gears-sarjan uusi aluevaltaus, joka tekee Xboxin hittiräiskinästä vuoropohjaisen strategiapelin. Luvassa on uusi Gears-universumin tarina, taktista taistelua ja massiivisia boss-vihollisia.

Gears Tactics ilmestyy 28. huhtikuuta vain PC:lle.