Uusimmat

Huhu: Call of Duty: Modern Warfare saa oman battle royale -moodin ja vieläpä aivan kohta

24.02.2020 12:47 Muropaketin toimitus

Tuore huhu väittää, että Modern Warfare saa uuden pelimuodon jo maaliskuun alussa.

Toissavuonna ilmestyneen Call of Duty: Black Ops 4:n kehutuimpia osia oli battle royale -pelimuoto Blackout, ja myös viime syksynä julkaistun Call of Duty: Modern Warfaren on useampaan kertaan huhuttu saavan oman battle royalensa. Nyt tuore huhu väittää, että pelimuoto on tosiaan tulossa ja vieläpä aivan pian.

Kuten Game Fragger kertoo, väitetään battle royale -moodin olevan nimeltään Warzone, ja sen huhutaan saapuvan peliin 10. maaliskuuta – siis reilun kahden viikon kuluttua.

Tieto on peräisin Video Games Chroniclelta, ja peliteollisuuden sisäpiiriläisen Daniel Ahmadin jakamana se on saanut myös asteen lisää uskottavuutta. Battle royale -moodista on liikkunut huhuja aiemminkin ja jopa pelialueen kartan on väitetty vuotaneen julkisuuteen, mutta virallisesti Warzonea tai mitään sen kaltaistakaan moodia ei ole julkistettu.

Tämän huhun todeksi tai epätodeksi osoittautumista ei kuitenkaan jouduta pitkään miettimään. Mikäli Warzone todella ilmestyy jo 10. maaliskuuta, siitä varmasti tiedotetaan hyvin pian.