Uusimmat

Huhu: Evil Dead -leffojen Ashilla pääsee kohta pelaamaan suositussa kauhupelissä

21.03.2019 08:30 Muropaketin toimitus

Dead by Daylightin uusi laajennus vihjailee Ash Williamsin saapumisesta kauhuleffahahmojen tähdittämään peliin.

Vuonna 2016 päivänvalon nähnyt Dead by Daylight on verkkopohjainen kauhupeli, jossa pelaajista yksi yrittää saada muut osanottajat hengiltä murhaajan hahmossa. Pelissä voi jo ennestään pelata esimerkiksi Halloween-leffojen Michael Meyersilla tai Texas Chainsaw Massacre -sarjan Leatherfacella, mutta nyt joukkoon on ilmeisesti saapumassa uusi leffatähti.

Coming Soon nimittäin raportoi, että Evil Dead -elokuvien ja -tv-sarjan moottorisahaa heilutteleva sankari Ash Williams saattaa olla saapumassa täydentämään Dead by Daylightin hahmokaartia.

Peli on äskettäin saanut uuden laajennuksen, joka toi mukanaan joukon avattavia Perk-kykyjä Ashley J. Williamsin nimellä. Hahmon saapumista peliin ei ole vahvistettu, mutta Coming Soonin mukaan pelaajat uskovat uusien Perkien vihjaavan hahmon saapumisesta suosittuun moninpeliin.

Dead by Daylight on saatavilla PC:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle, ja syksyllä sen on määrä ilmestyä myös Nintendo Switchille. Alta näet pelin alkuperäisen julkaisutrailerin.