Uusimmat

Huhu: Resident Evil 3:n kehittäjällä tekeillä toinenkin remake-versio Capcomin klassikkopelistä

01.04.2020 15:01 Muropaketin toimitus

Tuore huhu tuo vahvistusta aiemmille tiedoille siitä, että Capcom olisi tekemässä uusintaversioita useammista klassikkopeleistään.

Resident Evil 3:n odotettu remake-versio ilmestyy vasta ylihuomenna, mutta jo nyt liikkuu vahvistamattomia tietoja Capcomin tulevista uusintaversioista. Bloody Disgusting nimittäin kertoo tuoreesta huhusta, jonka mukaan Resident Evil 3:n kehityksessä avustanut M-Two -studio olisi tekemässä pääkehittäjänä suuren luokan remake-peliä Capcomille.

Mitään tarkempia tietoja projektista ei vielä tiedetä kertoa. Huhu tuntuu kuitenkin vahvistavan jo aiemmin liikkuneita tietoja Capcomin tulevaisuudensuunnitelmista.

Viime syksynä yhtiö itse kertoi haluavansa tuoda takaisin IP:t, joista ei ole vähään aikaan tehty uusia julkaisuja. Sittemmin japanilaisyhtiö on myös uusinut tavaramerkkinsä sellaisiin pelisarjoihin kuin Dino Crisis ja Darkstalkers. On siis mahdollista, että M-Two työstää uusintaversiota juuri näiden klassikoiden pohjalta.

Jäämme odottamaan uusia tietoja Capcomin tulevista julkaisuista. Resident Evil 3 ilmestyy PC:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle 3. huhtikuuta.