Uusimmat

Huhumylly pyörii: Yrittääkö Sony ostaa GTA-pelien julkaisijan?

14.03.2019 12:00 Muropaketin toimitus

Sonyn huhutaan neuvottelevan Take-Two Interactiven ostamisesta. Jättikauppa siirtäisi maailman suosituimpia pelisarjoja kokonaan Sonyn hallintaan.

Eilen levisi kansainvälisessä pelimediassa huhu, että Sony olisi neuvottelevassa pelijulkaisija Take-Two Interactiven ostamisesta. Kauppa olisi valtava muutos peliteollisuudessa, sillä Take-Twon alaisuudessa toimivat muun muassa Rockstar Games, 2K Games ja Firaxis, eli esimerkiksi sellaiset pelisarjat kuin Grand Theft Auto, Red Dead, BioShock, Civilization, Borderlands ja XCOM.

Take-Two on länsimaissa kolmanneksi suurin peliyhtiö (Activision Blizzardin ja Electronic Artsin jälkeen), joten Sonyn omistukseen siirtyminen olisi suuri muutos. Huhu on kuitenkin hatarissa kantimissa, eikä pelisivusto Game Informer pystynyt jäljittämään sitä muualle kuin finanssiyhtiö Wedbush Securitiesille.

Huhun mukaan Take-Twon ja Sonyn neuvottelut ovat edenneet ”johtoportaan keskusteluihin” kaupasta. Mitään tämän tarkempaa ei kuitenkaan ole tiedossa, joten jäämme odottamaan huhun todennäköistä kumoutumista.

Muropaketin uusimmat