Uusimmat

Jopa Sonicin alkuperäinen suunnittelija kritisoi elokuvasta vuotannutta hahmokuvaa

06.03.2019 12:52 Muropaketin toimitus

Sonic the Hedgehog -elokuvasta vuotaneet kuvat ovat saaneet jopa hahmon alkuperäisen suunnittelijan kritisoimaan elokuvantekijöiden valintoja.

Sonic on yksi pelimaailman ikonisimmista hahmoista, vaikkei häntä monessa hyvässä pelissä ole 2000-luvulla nähtykään. Ei siis mikään ihme, että hahmoon perustuva elokuvakin on jo tehty ja tulossa ensi-iltaan, mutta äskettäin vuotaneet hahmokuvat elokuvan Sonicista sen sijaan ovat herättäneet ihmetystä.

Kuten yllä olevasta esimerkistä näkyy, poikkeaa elokuva-Sonic monella tapaa pelien Sonicista – jos kyseessä nyt on todellinen vuoto. Mitään varmuutta asiasta ei vieläkään ole.

Kotaku kertoo, että nyt jopa Sonicin alkuperäinen suunnittelija Yuji Naka on kommentoinut kuvia. Nakan mukaan Sonicin pään ja ruumiin suhde, sekä keskivartalon pyöreys ovat poikkeavat, ja hän ihmettelee ”eivätkö he olisi voineet tasapainottaa niitä paremmin”.

”On tietysti mahdollista, että tämä onkin fanien tekemä, mutta sittenkin näkisin hänet mielummin hanskat kädessä”, Naka kirjoittaa Twitterissä (Kotakun käännöksestä suomennettuna).

Sonic the Hedgehog -elokuva saa maailmanensi-iltansa marraskuun alussa. Elokuvaa tähdittävät Ben Schwartz ja Jim Carrey.