Uusimmat

Julkaisu yllättävänkin lähellä? CD Projekt RED rekisteröi Cyberpunk 2077:n tavaramerkin

06.06.2018 15:17 Muropaketin toimitus

CD Projekt RED on rekisteröinyt Cyberpunk 2077:n tavaramerkin Euroopassa sopivasti juuri E3-pelimessujen alla.

CD Projekt RED:in Cyberpunk 2077 on yksi E3-messujen odotetuimmista peleistä. Huhujen mukaan pelistä saattaisi olla tiedossa suljettujen ovien takana harvoille ja valituille näytettävä jopa tunnin mittainen esitys. CD Projekt esittelee Cyberpunk 2077:ää kuitenkin myös muulle peliyleisölle, toivottavasti tarkemman julkaisuajankohdan kera.

Nyt CD Projekt RED on rekisteröinyt Cyberpunk 2077:n tavaramerkin eurooppalaisen EUIPO-viranomaisen kautta. Tavaramerkkihakemuksen mukaan pelistudio varaa brändin oikeudet myös VR-peleihin, joka saattaisi tarkoittaa, että Cyberpunk 2077:stä ilmestyisi versio Oculus Riftin tapaisille virtuaalilaseille. Pelin muitakaan julkaisualustoja ei ole vielä julkistettu, mutta niihin lukeutuvat todennäköisesti ainakin PC, Xbox One sekä PlayStation 4.

Parhaimmillaan tavaramerkin rekisteröinti voisi olla merkki siitä, että Cyberpunk 2077:n julkaisu tapahtuisi odotettua aiemmin. Peli on kuitenkin sen verran massiivinen projekti, että se nähdään todennäköisesti aikaisintaan vasta ensi vuoden puolella.