Uusimmat

Kehittäjät: Halo Infinite on ”henkinen reboot” Microsoftin hittisarjalle

05.03.2019 14:05 Muropaketin toimitus

343 Industries pistää Halo-pelisarjan uusiksi tulevassa pelissä. Halo Infinitesta tullaan näyttämään uutta materiaalia E3-messuilla.

Microsoft paljasti viime vuoden E3-messuilla Halo-sarjan kuudennen pääpelin, joka kantaa nimeä Halo Infinite. Tällöin nähtiin kuitenkin vain lyhyt video, jonka oli tarkoitus esitellä pikemminkin kehittäjien uutta Slipspace Engine -pelimoottoria. Pelistä itsestään ei kerrottu mitään tämän enempää.

Nyt 343 Industries -studion johtaja Bonnie Ross on luvannut, että vuoden 2019 E3-messuilla Halo Infinitesta nähdään jo enemmän. VG24/7 kertoo, että Ross on puhunut hieman Halon tulevaisuudesta tuoreessa haastattelussa.

Mitään konkreettista studiojohtaja ei tietenkään voi paljastaa, mutta hän kuvailee Halo Infiniten olevan ”henkinen reboot” pelisarjalle. Kehittäjien tavoitteena on välttää ne virheet, joita Halo 4 (2012) teki moninpelin suhteen, ja Halo 5: Guardians (2015) puolestaan tarinallisen kampanjan suhteen.

Näyttää siis siltä, että Halo Infiniten tavoitteena on pistää pelisarja osittain uuteen uskoon, ja tavoitella myös uutta pelaajakuntaa Microsoftin menestyneimmän pelisarjan pariin. Jäämme odottamaan E3-messujen paljastuksia.