Uusimmat

Konamin eFootball 2022 julkaistiin eilen, näin murskaavaa vastaanottoa ei olisi voinut arvata

30.09.2021 21:20 Muropaketin toimitus

eFootball 2022 on Steamin huonoimmat arvostelut saanut peli.

Konami Digital Entertainment julkaisi eFootball 2022 -jalkapallopelin eilen, eikä sitä otettu hyvin vastaan. Peli sai Steamissä niin huonoja arvosteluja, että se on alustan inhotuin peli. Asiasta kertoo Tech Raptor -sivusto.

eFootball liittyi sellaisten surkeiden pelien joukkoon, kuten Flatout 3: Chaos & Destruction, Uriel’s Chasm, Command & Conquer 4: Tiberian Twilight ja Kenetic Void, jotka ovat Steamin arvosteluiden häntäpäässä.

LUE MYÖS: New World kiinnosti julkaisuongelmistaan huolimatta – nousi välittömästi Steamin suosituimpien pelien joukkoon

Urheilupelin arvioista vain 9 % on myönteisiä. Arvosteluissa kerrotaan muun muassa, että eFootball tarjoaa ainoastaan 720p-resoluution, lisäksi pelaaminen tuntuu siltä, kuin jalkapallo painaisi 100 kiloa. Myös pelin

Konami tiedotti viime kuun alussa, että peli julkaistaan käytännössä demon muodossa, eikä tämä ole kuvien perusteella kovin kaukana todellisuudesta.

eFootball on ilmainen, mutta siihen voi ostaa 40 euroa maksavan Premium Player Pack -paketin, joka sisältää 2 800 yksikköä pelin sisäistä valuuttaa.

Muropaketin uusimmat