Uusimmat

Konsoleita rikkovan Anthem-bugin korjausta saadaan odottaa vielä monta päivää

08.03.2019 11:20 Muropaketin toimitus

Käyttäjäraporttien mukaan Anthemissa on paha bugi, joka kaataa pelin ja pahimmillaan aiheuttaa sen rikkoutumisen. Bugin korjausta joudutaan odottamaan vielä useita päiviä.

Aiemmin kerroimme, kuinka Biowaren tuoreen Anthemin konsoliversioista on löytynyt vakava bugi. Bugi aiheuttaa pelin epävakautta, joka saattaa johtaa koko konsolin kaatumiseen ja uudelleenkäynnistymiseen sekä PlayStation 4:llä että Xbox Onella. Käyttäjäraporttien mukaan Anthem on joissain tapauksissa johtanut PlayStation 4 -konsoleiden pysyvään rikkoutumiseen.

Biowaren edustaja Chad Robertson on kertonut Twitterissä, että syy PlayStation 4 -version kaatuiluun ylikuumenemisen vuoksi on nyt löydetty ja korjaus on luvassa, mutta vasta ensi viikolla. Biowaren mukaan kaatuneen konsolin voi käynnistää uudestaan manuaalisesti ilman vaaraa sen rikkoutumisesta. Ylipäätään Bioware ei ole onnistunut toistamaan konsolin rikkoutumiseen johtavaa bugia omissa testeissään, ja pyytää nyt apua käyttäjiltä, joilla ongelma on tullut vastaan.

Muropaketin uusimmat