Uusimmat

Kuusi vuotta ja lähes 50 miljoonaa pelaajaa: Huippusuosittu ilmaispeli Warframe juhlii merkkipäiväänsä

26.03.2019 13:35 Muropaketin toimitus

Warframen kehittäjät jakavat pelin merkkipäivän kunniaksi ilmaista sisältöä kaikille pelaajille.

Digital Extremes -studion kehittämä ja itsenäisesti julkaisema verkkopeli Warframe ilmestyi vuonna 2013, eikä ensi alkuun herättänyt valtavasti huomiota. Vuosien varrella peli on kuitenkin ilmaisen pelattavuuden ja runsaan lisäsisällön ansiosta kasvanut erittäin suosituksi.

Huomenna, 27. maaliskuuta Warframe täyttääkin jo kuusi vuotta, ja juhlan kunniaksi kehittäjät jakavat pelaajille ilmaista sisältöä. Steamissa julkaistun tiedotteen mukaan pelaajat saavat muun muassa uuden Liset Dex -asun vain kirjautumalla sisään huomisen ja 10. huhtikuuta välisenä aikana. Pelaajilla on myös mahdollisuus ansaita aiempia bonus-esineitä erityisissä Anniversary Alert -tehtävissä.

Digital Extremes kertoo, että Warframella on nykyisin jo lähes 50 miljoonaa rekisteröitynyttä pelaajaa, jotka ovat vuosien varrella peitonneet käsittämättömät 783 miljardia vihollista. Usein esimerkiksi Destiny-peleihin verrattu Warframe on saatavilla nykyisin PC:n lisäksi PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja Nintendo Switchille, ja hiljattain se sai myös suuren open world -päivityksen.

Alta näet pelin Switch-version trailerin muutaman kuukauden takaa.