Uusimmat

Loppuvuoden PlayStation Plus -pelit paljastettiin – mukana rakastetun klassikkosarjan uusin osa

26.11.2020 08:00 Muropaketin toimitus

Joulukuun PlayStation Plus -tilaajille jaettavat etupelit on paljastettu ja luvassa on todellista herkkua kaikille 90-luvulta alkaen pelien parissa kasvaneille.

Kolmen uuden pelin tarjontaa johdattelee täysin uusi Worms Rumble, joka vie vuonna 1995 käynnistyneen klassikkosarjan uusiin ulottuvuuksiin. Reaaliaikainen ja 32 pelaajan välinen toiminta tekee selkeän pesäeron alkuperäisen toiminnasta, mutta muutoin samat reikäpäiset aseet ja sarjakuvamaisen ilkikurinen ilme näyttäisi olevan paikallaan.

Kaksi muuta jaettavaa peliä ovat avoimen maailman toimintapeli Just Cause 4, joka tunnetaan eritoten sen räjähdysalttiista meiningistä, sekä 3v3-areenaräiskintä Rocket Arena, joka lupaa uniikkeja sankareita ja kykyjä omaperäisessä rakettiräimeessä.

Näiden lisäksi kannattaa muistaa, että myös marraskuussa jaettu Bugsnax on ladattavissa itselleen 4. tammikuuta saakka, jos omistaa PlayStation 5:n. PlayStation Blog tietää kertoa, että uusi kolmikko saapuu puolestaan ladattavaksi 1. tammikuuta ja on niin ikään napattavissa 4. tammikuuta asti.

Kaikki pelit on pelattavissa sekä PS4:llä että PS5:llä.

Muropaketin uusimmat