Uusimmat

Marvel’s Avengers -pelin taistelujärjestelmä on räätälöity erikseen jokaiselle sankarille

26.06.2019 16:25 Muropaketin toimitus

Ensi vuonna ilmestyvä Avengers-toimintapeli panostaa vahvasti sankareiden persoonallisuuteen ja omiin taistelutyyleihin.

E3-messuilla esitelty Crystal Dynamics -studion kehittämä Marvel’s Avengers -peli sisältää useita pelattavia sankareita Marvelin laajasta sarjakuvamaailmasta. Koska Hulk, Musta Leski ja Thor ovat kaikki kovin erilaisia hahmoja, jotka taistelevatkin aivan eri tavoin, ovat kehittäjät rakentaneet koko pelin taistelujärjestelmän hahmojen kykyjen pohjalta.

”Tavoitteemme olivat ensisijaisesti hahmokeskeisiä”, kuvailee taistelusuunnittelija Vincent Napoli Game Fraggerin mukaan. ”Hahmot ovat niin ikonisia. He melkein vaatisivat kukin oman pelinsä.”

Napolin mukaan kehittäjät tarkastelivat kutakin hahmoa erikseen, kehittivät heille omat mekaniikkansa ja alkoivat sitten luoda laajempaa taistelujärjestelmää hahmojen ympärille. Esimerkiksi hän nostaa Hulkin, joka voi periaatteessa muuttaa ympäristönsä ja jopa vihollisensa aseiksi, joita käyttää taistelussa.

Marvel’s Avengers ilmestyy 15. toukokuuta 2020 PC:lle, PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja Google Stadialle. Alta näet pelin E3-trailerin.