Uusimmat

Mysteeri Epic Games Storessa: ensin yksinoikeuspeliä lykättiin, sitten se katosi kokonaan

10.02.2020 11:11 Muropaketin toimitus

Scifi-roolipeli Paranoia: Happiness is Mandatory katosi kokonaan Epic Games Storesta, eikä pelaajille ole tarjottu mitään selitystä.

VG24/7 raportoi erikoisesta tapauksesta. Tunnettujen studioiden Black Shamrockin ja Cyanide Studion kehittämä klassinen PC-roolipeli Paranoia: Happiness is Mandatory on kadonnut kokonaan Epic Games Storesta, jossa sitä myytiin rajatulla yksinoikeudella.

Pelin oli määrä ilmestyä marraskuussa, mutta sen julkaisua lykättiin joulukuun alkuun. Nyt on kuitenkin paljastunut, että jossain vaiheessa tammikuuta peli yksinkertaisesti katosi. Sitä ei ole löytynyt Epic Games Storesta enää muutamaan viikkoon, eivätkä sen paremmin studiot kuin pelikauppakaan ole tarjonneet mitää selitystä.

VG24/7 kertoo yrittäneensä saada yhtiöiltä jonkinmoista lausuntoa, mutta toiseksi edes pelimedia ei ole saanut mitään kommenttia pelin mystisestä kohtalosta. Steamissa Paranoialla on yhä myyntisivu, mutta peli ei ole vielä muutenkaan saatavilla Valven pelikaupasta.

Metacriticissä Paranoia: Happiness is Mandatorylla on todella kehno keskiarvo, vaikka pelaajien arviot ovatkin hieman positiivisempia. Vaikuttaa siltä, että peli on saattanut flopata pahasti, mutta sekään ei vielä selitä miksi se vedettäisiin kokonaan jakelusta.