Uusimmat

Nyt on tämäkin selvitetty: Falloutissa tiirikoina käytetyt hiuspinnit painavat kymmeniä kertoja enemmän kuin tosimaailmassa

27.11.2018 12:50 Muropaketin toimitus

Fallout 76:ssa hiuspinnit painavat järjettömän paljon oikean maailman vastineisiin verrattuna.

Bobby pin, eli hiuspinni, on yksi Fallout-pelien hyödyllisimmistä esineistä, sillä niitä käytetään pelissä lukkojen tiirikoimiseen. Pinnit kuitenkin hajoavat helposti ja niitä kannattaa yleensä hamstrata taskut täyteen. Äskettäin ilmestyneessä Fallout 76:ssa tälle on kuitenkin rajansa.

Toisin kuin Fallout 4:ssä (2015), on Fallout 76:ssa asetettu paino jokaiselle hiuspinnille, mikä tarkoittaa, ettei niitä voi roudata mukanaan niin paljon kuin lystää. Paino on kuitenkin täysin järjetön, sillä pelissä jokainen hiuspinni painaa 0,1 paunaa, eli reilut 45 grammaa.

Kotaku kertookin, että eräs innokas pelaaja on laskenut, kuinka moninkertainen paino on suhteessa oikeisiin hiuspinneihin. Amazonin tuotetiedoista pelaaja onnistui laskemaan, että yksi hiuspinni painaa oikeasti vain 0,0015 paunaa, eli vajaat 0,7 grammaa.

Tästä voidaan päätellä, että Fallout 76:ssa hiuspinnit painavat noin 60 kertaa enemmän kuin tosimaailmassa. Järjettömyyttä voi tuskin perustella muulla kuin sillä, että 0,1 paunaa on pelin pienin painoyksikkö. Tämä saattaa kuitenkin olla laiha lohtu siinä vaiheessa, kun hahmon kantamusten painoraja ylittyy hiuspinnien vuoksi.