UUSIMMAT

Nyt se selvisi: Tästä syystä Valven Index VR -järjestelmiä ei ole saatavilla

21.02.2020 19:09 | Muropaketin toimitus | 1

Valven mukaan COVID-19-koronavirus vaikuttaa VR-järjestelmien tuotantoon.

Valven Index VR -järjestelmä on yhä myyty loppuun lähes maailmanlaajuisesti, vaikka sen odotettu VR-peli Half-Life: Alyx julkaistaan jo kuukauden päästä.

Syytä Index-järjestelmän huonoon saatavuuteen on arvailtu jo pitkään, ja nyt Valve on vahvistanut, että epidemian aiheuttanut COVID-19-koronavirus sai tuotantovaikeudet aikaiseksi.

Valve on tiedottanut työskentelevänsä sen eteen, että VR-tuotteet saadaan markkinoille, mutta valmistuksen tielle on tullut COVID-19-koronaviruksen aiheuttama kriisi. Se vaikuttaa merkittävästi Valven tuotantoaikatauluihin.

“Index-järjestelmiä on myynnissä tulevina kuukausina huomattavasti vähemmän kuin mitä olemme suunnitelleet”, Valve tiivistää.

Half-Life: Alyx toimii myös toisilla, kuin Valven omalla järjestelmällä. Näitä ovat muiden PC-VR-järjestelmien ohella Vive ja Rift. Tilanteesta kertoo Rock, Paper, Shotgun -sivusto.

Half-Life: Alyx tulee saataville maaliskuun 23.

Keskustelu

Sen siitä saa kun kaikessa lukee nykyään "Made in China". Olisi mielienkiintoista nähdä kuinka suuri pulakausi tulisi kaikesta mahdollisesta jos vastaan tulisi oikea kriisi jossa mannerten rajat sulkeutuisivat kokonaan.

Muropaketin uusimmat