Uusimmat

Onko Microsoftin ikuisuusprojeki tuhoon tuomittu? Odotettu räiskintäpeli siirtyi taas vuodella eteenpäin

08.06.2018 22:10 Muropaketin toimitus

Microsoftin Crackdown 3 esiteltiin alun perin jo vuonna 2014, jonka jälkeen se on myöhästynyt useita kertoja. Tällä kertaa uudeksi julkaisuajankohdaksi asetettiin ensi vuoden helmikuu.

Crackdown 3 on Microsoftin Xbox Onelle sekä PC:lle kehittämä hiekkalaatikkomainen räiskintäpeli, joka esiteltiin alun perin vuoden 2014 E3-pelimessuilla. Silloin Crackdown 3:n oli määrä saada julkaisunsa jo vuonna 2016. Julkaisu kuitenkin venyi vuoden 2017 marraskuulle ja sen jälkeen vielä vuoden 2018 keväälle.

Nyt huhut uudesta myöhästymisestä osoittautuivat todeksi, sillä Microsoft on joutunut myöntämään, että Crackdown 3:a ei saatu vieläkään valmiiksi. Tällä kertaa seuraavaksi julkaisupäivämääräksi on päätetty ensi vuoden helmikuu.

Windows Centralin nimettömien lähteiden mukaan Microsoft panostaisi räiskintäään kunnolla ja pyrkisi nostamaan Crackdown-sarjan Forzan, Gears of Warin sekä Halon kaltaisten pelien tasolle. Internetin keskustelupalstoilla pettyneet fanit pelkäävät kuitenkin, ettei useita kertoja myöhästynyt projekti valmistu välttämättä ikinä.

Microsoft kertoi jo viime vuonna, että Crackdown 3:n julkistus jo vuoden 2014 E3-pelimessuilla oli virhe. Pelistä nähdään kuitenkin uusi video tämänkin vuoden E3-pelimessuilla.