Uusimmat

Crackdown 3 myöhästyy jälleen kerran, kertoo huhu

07.06.2018 09:55 Muropaketin toimitus

Microsoft on aikeissa siirtää Crackdown 3:n julkaisua jo toisen kerran.

Avoimen maailman toimintapeli Crackdown 3:n piti alkujaan tulla ulos jo viime marraskuussa, mutta Microsoft päätti siirtää julkaisun tämän vuoden puolelle. Nyt Kotaku osaa eri lähteiden perusteella sanoa, että Microsoft on aikeissa lykätä Crackdown 3:n julkaisua uudestaan: tällä kertaa ensi vuoteen.

Crackdown 3 tullaan julkaisemaan Xbox Onelle ja pc:lle. Sitä kehittää brittiläiset Reagent Games and Sumo Digital.

Peli julkistettiin jo vuoden 2014 E3-messuilla, mutta sen kehittäminen on ollut yllättävän hankalaa. Lisäksi peli sai kovaa kritiikkiä osakseen viime vuoden E3-messuilla, joka on luultavimmin osasyynä pelin julkaisun siirtymiseen. Kotakun lähteet kertovat, että Crackdown 3:n kehitystiimille on annettu niin paljon aikaa pelin hiomiseen kuin on tarpeen.

Xboxille on julkistettu useita pelejä joiden julkaisusta ei lopulta ole tullut mitään: Scalebound, Fable Legends ja Phantom Dust -remake ovat kaikki ajautuneet kehityslimboon.

Xbox Onelle on tänä vuonna julkaistu jo kaksi isompaa peliä, Sea of Thieves ja State of Decay 2, mutta Microsoftin julkaisulista on muutoin kovin laiha. Microsoft käynnistää ensi sunnuntaina oman E3-tilaisuuden, jolloin selviää mitä kaikkea Xbox Onen omistajat voivat odottaa pelaavansa tänä vuonna.