Uusimmat

Onnekkaat pelaajat ovat jo voineet saada Final Fantasy VII Remaken käsiinsä – digitaalista julkaisua ei silti aikaisteta

06.04.2020 11:30 Muropaketin toimitus

Final Fantasy VII Remake ilmestyy virallisesti tulevana perjantaina, mutta osa peleistä on jo toimitettu.

Viime viikolla kerroimme, että koronapandemian takia Final Fantasy VII Remaken fyysisten kappaleiden toimitukset aloitettiin jo hyvissä ajoin ennakkoon. Nyt Game Fragger raportoi, että osa ennakkotilaajista on jo voinut saada odotetun roolipelin käsiinsä, vaikka julkaisuun on vielä neljä päivää aikaa.

Square Enix on kuitenkin kertonut tukisivullaan, ettei pelin digitaalista julkaisua tulla tästä huolimatta aikaistamaan.

”Ymmärrämme, että on turhauttavaa nähdä peli myynnissä joissakin paikoissa, mutta suurin osa toimituksistamme jälleenmyyjille saapuu vasta julkaisupäiväksi 10. huhtikuuta”, yhtiö kommentoi.

”Digitaalisen julkaisupäivän muuttaminen tässä kohtaa taas voisi johtaa logistisiin ongelmiin, ja se haittaisi pelin julkaisua kaikkien pelaajien osalta.”

Final Fantasy VII Remaken digitaalista kappaletta joudutaan siis odottamaan kuuliaisesti perjantaihin asti. Peli ilmestyy vain PlayStation 4:lle.

Muropaketin uusimmat