Uusimmat

Pelaaja todisti: Anthemin varustesysteemi on täysin rikki

17.03.2019 20:44 Muropaketin toimitus

Anthem on julkaisusta lähtien ollut varsinainen bugien ja ongelmien sekasotku. Nyt TermperHoof-niminen Anthem-pelaaja on todistanut, että pelistä löytyvä loot eli tarjolla olevat varusteet eivät toimi lainkaan niin kuin pitäisi.

TermperHoofin kattavien laskujen mukaan eri aseiden kaiverruksilla ja yksityiskohtaisilla ominaisuuksilla ei ole väliä, vaan paras varuste on aina se jonka Power Score on kaikista suurin. Reddit-julkaisusta löytyy myös yksityiskohtaisempia tietoja siitä, kuinka 1.0.3-päivitys aiheutti varustesysteemin rikkumisen.

Anthemissa on pelaajalle näkyvän Power Levelin lisäksi piilotettu mittari, joka määrää kuinka paljon erilaiset hyökkäykset aiheuttavat vahinkoa. Piilotettu power level lasketaan käytössä olevien tavaroiden power-lukemien keskiarvosta, mutta mukaan ei lasketa tyhjiä varustepaikkoja eikä tason yksi aloitusvarusteita. Tämän vuoksi esimerkiksi pelkällä legendary-tason aseella varustautunut pelihahmo tekee hyvin paljon vahinkoa, vaikkei tämä kestäkkään juurikaan vihollisten tekemää vahinkoa.

Anthemin yhteisövastaava on vastannut Reddit-ketjuun ja myöntänyt TermperHoofin olevan oikeassa. Bugi pyritään korjaamaan Anthemin seuraavassa 1.0.4-päivityksessä.

Muokattu 18.3.2019: Täsmennetty tietoja.