Uusimmat

Tony Hawk’s Sk8land (DS)

28.02.2006 00:00 Muropaketin toimitus

Nintendo DS:n grafiikat ovat kehittyneet vuodessa pitkälle. Enää laitteen 3d-grafiikka ei näytä täysin vanhentuneelta, vaan Tony Hawk’s Sk8land on tyylikäs peli.

Muutenkin sarjan GBA-versioista tunnettu Vicarious Visions on tehnyt laatutyötä: viihdyttävä perusskeittaus pyörii sulavasti ja ohjautuu ketterästi.

Pelaaminen on palannut DS-versiossa kohti sarjan juuria. Pelaaja ei voi enää kävellä kaupungissa, vaan liikkuminen hoidetaan vain lautailemalla. Tehtävät ovat yksinkertaisia ja yksiselitteisiä.

Mukana on myös perinteinen pelitila, jossa kentissä pyritään tiettyihin tavoitteisiin kahden minuutin aikana.

Nettipelaaminen onnistuu valitettavasti vain kaksinpelinä. Tärkeämpiä ominaisuuksia ovatkin uusien haasteiden lataaminen, pisteiden vertailu ja itse piirrettyjen kuvien lähettäminen ja lataaminen. Varsinkin lisätekeminen estää peliä kulumasta liian nopeasti.

Nintendo DS:n kosketusnäyttöä voi myös käyttää piirustuspaperina. Sk8landissa omien lautojen ja graffitien suunnittelu onnistuu helposti. Kuvat ladataan myös verkkoon, josta voi käydä lunttaamassa mallia mestareilta. Parhaita tekeleitä – varsinkin näyttäviä Nintendo-aiheisia – löytyy pelin kotisivuilta.

Tony Hawk’s Sk8land ei häpeä isompien versioiden rinnalla, ja on myös paras lännessä kehitetty DS-peli – Japanissa vaan pystytään vieläkin mielikuvituksellisempaan.

Lassi Kurkijärvi

Tekijä: Vicarious Visions
Julkaisija: Activision
Testattu: Nintendo DS
Saatavilla: Nintendo DS
Pelaajia: 2
Pelin kotisivu: www.american-sk8land.com
 

Muropaketin uusimmat