Uusimmat

Microsoftin uutuuskonsoli Xbox One X on kuin huipputason PC, väittää pelikehittäjä

19.06.2017 11:02 Muropaketin toimitus

Playful-pelistudion edustaja Paul Bettnerin mukaan Xbox One X muistuttaa raudaltaan sekä ominaisuuksiltaan huippuluokan PC:tä.

Xbox One X oli yksi tämän vuotisten E3-pelimessujen kuumimmista aiheista. Nyt Super Lucky’s Tale -tasoloikkaa kehittävän Playfulin edustaja Paul Bettner on kommentoinut GameSpotille, että varsinkin pelikehittäjien näkökulmasta Xbox One X muistuttaa paljon korkealuokkaista PC:tä.

”Xbox One X on todella tehokas konsoli, jonka lisäksi sille on helppo kehittää pelejä”, Bettner toteaa. ”Xbox One X:n käyttämä rauta on hyvin suorituskykyistä. En ymmärrä, miten Microsoft on onnistunut kasaamaan huippuluokan PC:tä vastaavan laitteen niin pieneen koteloon”, hän jatkaa.

Bettnerin mukaan myös One X -konsolin kehitystyökalut toimivat hyvin ja ovat helppokäyttöisiä.

Kuten odottaa saattaa, Bettner pitää Xbox One X:aa parhaana tähän mennessä julkaistuna Xboxina:

”Microsoft ei ole välttämättä keksinyt joka kerta uutta pelikonsolia, vaan se on lähinnä hionut edellistä sukupolvea edellistä paremmaksi.”

Uusi Xbox One X kykenee pyörittämään myös Playfulin kehittämää Super Lucky’s Tale -tasohyppelyä 4K resoluutiolla sekä 60fps ruudunpäivitysnopeudella.

Super Lucky’s Tale julkaistaan yhdessä Xbox One X:n kanssa 7. päivä marraskuuta. Xbox One X:n hinnaksi Suomessa on ilmoitettu 519,99 euroa.

Muropaketin uusimmat