Uusimmat

Ahdistavuuden selviytymissotapeli sai entistäkin synkemmän päivityksen

18.12.2014 20:00 Jukka O. Kauppinen

This War of Mine on kyllä kamala peli. Ja loistava. Mutta niin kamala, että eilisiltana yritin katsella jotain kivaa ja nopeaa pelattavaa ja pelkkä tämän katsominenkin pelilistalla sai aikaan sellaisia väristyksiä, että uninstall laulahti. Ei oikein joulupeli. Mutta joulu on silti ovella, ja 11 Bit Studiosin mestariteos on saanut jouluisen päivityksen.

Tosin jouluisuus on pelistä todella kaukana, mutta nyt tarjolla on muun muassa uusi suoja, jossa kelpaa värjötellä nälkäisenä. Lisäksi pelaajat voivat valita alkuryhmänsä ja vaikuttaa tarinaan monipuolisemmin.

 

Lisätietoja: http://www.11bitstudios.com/games/16/this-war-of-mine

Lisää aiheesta

This War of Mine (Linux, Mac, PC) 

Sota. Se tuli yllättäen. Kaupunkimme on jäänyt sen keskelle, eristyksiin. Taistelut raivoavat ympärillä. Sähköä ei tule. Ei sen puoleen vettäkään. Lähikauppa on jo ryöstetty tyhjäksi. Radio on mykkä. Siksikö, että paristot ovat tyhjät vai siksi, että kaikki radioasemat ovat mykkiä?

Pelikopteri 1.12.2014 – retroherkkuja, fantasiaa, avaruuspelejä ja ahdistavin selviytymispeli ikinä (Checkpoint) 

Tällä kertaa päädyimme höpisemään muun muassa Battlestar Galacticasta, Babylon 5 –pelistä ja Suomen vanhimmasta tunnetusta kaupallisesta videopelistä. Pelattujen pelien listalta puolestaan löytyvät Dragon Age Inquisition, This War of Mine, Tales from the Borderlands ja Wings Remastered Edition.