Uusimmat

Aion saapuu syyskuussa, betaan pääsee ennakkotilaamalla

27.06.2009 15:54 Jouni Mäki-Panula

NCsoft julkaisee Aion: The Tower of Eternity -massiiviroolipelin Euroopassa 25. syyskuuta. Aion on maailman suurimman nettiroolipelitalo NCsoftin ensimmäinen merkittävä massiiviroolipelijulkaisu marraskuussa 2007 nähdyn Tabula Rasan jälkeen. Tabula Rasa floppasi pahasti ja palvelimetkin ajettiin alas jo viime helmikuussa.

Ennen Aionin julkaisua luvassa on vielä joukko suljettuja betatestejä ja myös avoin betatesti, jonka arvellaan ajoittuvan elokuulle.

NCsoft kertoo myös, että kaikille ennakkotilaajille taataan pääsy kaikkiin suunniteltuihin betatesteihin – myös suljettuihin. Suljettuja betatestejä järjestetään viikonloppuisin pitkin kesää aina elokuun puoliväliin saakka, jolloin avoimen betatestin on tarkoitus käynnistyä.

Lisäksi Aionin ennakkotilaajat pääsevät pelaamaan myös varsinaista peliä 48 tuntia ennen kuin palvelimet avataan kaikelle kansalle.

Pohjois-Amerikkaan Aion saapuu 22. syyskuuta, mutta Itä-Aasiassa peliä on pelattu jo kuukausitolkulla. Etelä-Koreassa Aionin myynti käynnistyi viime marraskuussa ja Kiinassakin jo huhtikuussa.

Lisätietoja: http://eu.aiononline.com/en/

Lue myös

Arvostelu: Dynasty Warriors: Gundam 2 (PS2, PS3, 360)

BioShock 2:lle 5 miljoonan myyntitavoite

Player One -pelikauppa lopetti

Roolipelitalot BioWare ja Mythic yhdistyvät

Suomipelit ryntäävät konsolien latauspalveluihin

Muropaketin uusimmat