Uusimmat

Alan Wake ”maksa mitä haluat” -hintaan? Myyty!

23.05.2013 11:00 Miikka Lehtonen

Suomalaisen Remedyn Alan Wake on aivan hillittömän hyvä peli. Tunnelmallinen jännäri lainailee inspiraatiota muun muassa Twin Peaksista ja onnistuu tarjoilemaan todella kiehtovan pelikokemuksen. Jos tämä kokemus on jäänyt väliin, nyt on mitä parhain aika korjata ongelma, sillä Alan Wake irtoaa kirjaimellisesti pilkkahintaan.

Humble Bundlen pojat ovat jo jokusen viikon ajan pyörittäneet viikoittaisia diilejä, joista saa aina viikon kerrallaan yhden huippupelin ”maksa mitä haluat” -periaatteella. Aiemmin jakelussa on ollut muun muassa Bastion. Nyt tarjolla on Alan Wakea oikein kunnolla: Alan Waken Collector’s Edition sekä mainio grindhouse-sivuseikkailu Alan Wake’s American Nightmare irtoavat Steam-versioina taalalla, joskin toki enemmänkin voi maksaa ja tietenkin kannattaakin, kyllähän suomalaista peliteollisuutta nyt voi hyvinkin parilla eurolla tukea!

PC-versiot ovat teknisesti erinomaisen näyttäviä, sillä Remedy tuunasi jo ennestään mainion valaistusmoottorinsa uusiksi niitä varten. Täten ne näyttävät äärimmäisen herkullisilta ja pyörivätkin hyvin. Lisätäkynä Collector’s Edition sisältää myös kaikki Alan Waken DLC:t, jotka täyttävät mainiosti alunperin vähän avonaiseksi jäänyttä tarinaa. Niinpä voinkin vakavalla naamalla väittää, että kyseessä ovat selvästi ne parhaat versiot jo ennestään erinomaisista peleistä. Go go!

Lisätietoja: Alan Wake Humble Bundlessa

Lisää aiheesta

Alan Wake (Xbox 360)

Alan Wake’s American Nightmare (Xbox 360)