Uusimmat

Alan Waken PC-versio muuttui kysymysmerkiksi

08.07.2009 14:50 Miikka Lehtonen

Suunnilleen tähän päivään asti pelaajat ovat eläneet siinä vakaassa uskossa, että Remedyn mainiolta näyttävä Alan Wake tultaisiin näkemään yhtä aikaa sekä PC:llä että Xbox 360:lla. Olisihan muun ajatteleminen miltei pyhäinhäväistystä kun huomioi Remedyn PC-taustat. Nyt alkaa kuitenkin näyttää aika heikolta.

Huonot uutiset juontavat juurensa Remedyn viralliselle Alan Wake -keskustelupalstalle, jossa fanit tiedustelivat pelin PC-version kohtaloa. Vastaus tuskin miellytti, eikä varmasti miellytä eDomen lukijoitakaan.

”Olen itsekin pohjimmiltani PC-pelaaja, joten ymmärrän huolenne”, kertoi Remedyn edustaja. ”En valitettavasti voi juuri nyt sanoa, kuin että keskitymme tällä hetkellä täysillä 360-versioon ja tulemme kommentoimaan PC-versiota myöhemmin tarkemmin.”

Rivien välistä voi lukea vahvasti, että Alan Wakea ei tulla näkemään kaupoissa ainakaan samaan aikaan 360-version kanssa. Toivottavasti odotuksesta ei tule pitkä. Pyysimme Remedyltä kommenttia ja selvennystä asian tiimoilta, joten nyt alkoi pienimuotoisempi odotus.

Lisää aiheesta

E3dome: Hillittömän kaunista valon ja varjon leikkiä uusissa Alan Wake -kuvissa

Alan Wake – pimeyden uhka

Alan Wake – katso upouusi traileri ja kuvat!

Remedy teki miljoonatappion, Alan Wakea odotellessa…

Alan Wake elää yhä

Lue myös

Huijarit varokaa, UFC saa kaivatun moninpelipäivityksensä

Sonyn toimitusjohtaja: PlayStation 3:n hinnassa ei ole laskemisen varaa

Arvostelu: Harry Potter ja puoliverinen prinssi (PC, PS2, PS3, Wii, 360)