Uusimmat

Aliens: Colonial Marines elää ja voi hyvin hiljaiselosta huolimatta

22.07.2009 15:15 Miikka Lehtonen

Jokin aika sitten saimme huonoja uutisia, kun Sega ilmoitti peruuttaneensa odotetun Aliens-roolipelinsä. Samanlainen kohtalo ei ole kohdannut Gearboxin työstämää Aliens-räiskintäpeliä, sillä hiljaisuudesta huolimatta Aliens: Colonial Marines elää ja voi hyvin. Randy Pitchford kertoo lisää.

Brittiläisen CVG-saitin haastattelema Pitchford vakuuttelee peliä odottaville pelaajille, ettei hänen pelilleen käynyt ns. segoja, vaan työ jatkuu ja jälki on hyvää.

”Tiedän, että emme ole puhuneet paljon siitä, mitä teemme ja tiedän myös, että tieto kiinnostaisi ihmisiä. Monien muiden tavoin olen odottanut tämän pelin pariin pääsemistä jo vuosien ajan ja nyt kun itse olen mukana tekemässä sitä, voin vakuuttaa, että kärsivällinen odottelu on minullekin hyvin vaikeaa.”

Hiljaisuus on vaikeaa, mutta Pitchford pitää toistaiseksi pintansa.

”Haluaisin niin kovasti kertoa kaiken, mutta en voi! Voin vain sanoa, että työskentelemme ahkerasti ja tekeillä on jotain huikeaa. Kun aika on oikea, uskon, että Sega kertoo mielellään lisää pelistä. Siihen saakka voitte vain jatkaa hiillostamistamme. Ehkä joku meistä murtuu paineen alla ja puhuu!”

Pitchford vakuutti vielä lopuksi, että työ jatkuu aikataulussa ja valmista pitäisi tulla alkuvuonna 2010.

Lähde: CVG

Lisää aiheesta

Huhupartio: Sega kuoppasi Aliens-roolipelin, Obsidianin tulevaisuus vaakalaudalla?

Segan Alien-pelien kehittäjät varmistuivat

Lue myös

Arvostelu: Call of Juarez: Bound in Blood (PC, PS3, 360)

Tales of Monkey Island kutsuu kaikki aarrejahtiin

Bännätty pelaaja haastoi Sonyn oikeuteen

Sam Raimi ohjaa World of Warcraft -elokuvan