Uusimmat

Alternative Party 2009 kutsuu taiteilijoita ja keräilijöitä

25.02.2009 16:35 Jukka O. Kauppinen

Vuotuinen digitaalisen vaihtoehtokulttuurin festivaali, Alternative Party, järjestetään 23-25.10.2009 Helsingissä Kaapelitehtaan Merikaapelihallissa, teemanaan Cyberpunk. Man meets machine -teema korostaa ihmisen ja koneen kohtaamista, rajapintaa.

Tapahtuma kutsuu taiteilijoita ja kerääjiä osallistumaan Alternative Party 2009 taide- ja teknologianäyttelyyn, sekä ALT-lehden sisällöntuottajiksi.

Tapahtuman teeman, cyberpunkin innoittamat teokset ovat valinnassa etusijalla, mutta myös teemaan liittymättömiä töitä otetaan vastaan. Haun kohteena ovat uudet ja aiemmin esitetyt teokset ja työpajat erityisesti seuraavista teemoista:

  • multimedia
  • tietokoneita ja digitaalisia tekniikoita hyödyntävät visuaaliset, audiaaliset ja audiovisuaaliset teokset ja performanssit
  • interaktiiviset, staattiset, online- ja offline-teokset
  • tietokoneet ja teknologiat jotka ovat jotenkin harvinaisia, uskomattomia tai rakkaita, kuten tietokoneet 80- luvulta
  • cyberpunk -aiheeseen liittyvä tilataide ja kuvataide
  • työpajat

Tarkempi kuvaus on löydettävissä www.altparty.org/ex2009.

Tapahtuma tarjoaa näkyvyyttä teoksille, sekä otollisen tilaisuuden verkostoitua muiden taiteen ja tekniikan osaajien kanssa. Teosten myyminen tapahtumassa on sallittua, kunhan se toteutetaan hyvän maun mukaan ja tunkeilematta. [ALT] Magazine 0x0003

ALT- lehti tulee taas, jo neljättä kertaa. Lehden päätoimittaja Laura Koponen ottaa vastaan cyberpunk -teemaan liittyvää sisältöä. Sisällön pitää olla päätoimittajalla 30.4.2009 mennessä. Lisätietoja nettisivulta osoitteesta www.altparty.org/altmag2009.

Lisätietoja: www.altparty.org

Lue myös

Arvostelu: Manhunt 2 (PS2, Wii)

Killzone 2 aikoo haastaa jopa Hollywoodin

Mount & Blade -haastattelu – katsaus TaleWorlds-studion uumeniin

Musiikkibisneksen ja musapelien kuherruskuukausi ohi?

Rock Band, LittleBigPlanet ja Assassin’s Creed seuraavaksi PSP:lle