Uusimmat

Angry Birds RIO on Hollywood-animaatio ja uusi peli

31.01.2011 12:15 Jukka O. Kauppinen

Suomalaisen Rovio-pelitalon suunnitelmat Angry Birds -pelin kasvattamisesta massiivisesta menestyksestä eeppisiin mittoihin muuttuvat hiljalleen todeksi. Yhtiö kertoo julkaisevansa seuraavaksi Angry Birds Rio -pelin, joka on paitsi peli, myös Ice Age -elokuvan tekijöiden uusi animaatioelokuva.

Fox-studion elokuvassa seurataan kahden linnun tarinaa, kun nämä matkaavat Rio de Janeiroon etsimään muita kaltaisiaan lintuja. Mutta hassusti käy, kun lintulauma joutuu eläinsalakuljettajien käsiin. Ja kas, linnut suuttuvat.

Angry Birds Rio -peli tietysti paketoi elokuvan tarinaa pelimuotoon, tarjoillen ”45 kenttää, tuntikaupalla pelattavaa, fysiikkapohjaisia tuhoamishaasteita ja valtavasti uudelleenpelattavuutta.”

”Angry Birds Rio on todellinen unelmakumppanuus mobiilisovellukselle ja suurelle studioelokuvalle. Yhteistyö Foxin kanssa on ehdottomasti kiinnostavin yhteisprojekti, jossa olemme olleet mukana.”, kertoo Rovion Mikael Hed.

”Yhteistyö laajentaa kahden suuren viihdebrändin rajoja. Nostamme samalla konseptin mobiilisovelluksen ja elokuvapromootion yhdistämisestä täysin uudelle tasolle.”

RIO-elokuva saa maailmanensi-iltansa elokuvateattereissa 15. huhtikuuta 2011.

Näytteen elokuvasta voit katsoa täältä.

Domen Vuoden peli -äänestyksessä Angry Birds valittiin vuoden parhaaksi mobiilipeliksi sekä vuoden suomipeliksi. Teos oli myös vuoden kolmanneksi paras ladattava peli.

Lisätietoja: http://rio.angrybirds.com

Lue myös

Crash Time 4: The Syndicate (PC, Xbox 360)

Dragon Age II:ssa on elokuvan verran videota

Nintendo 3DS – videoreportaasi 3DS-konsolin Euroopan julkistustapahtumasta

Sijoittajat eivät luota Star Wars: The Old Republic -seikkailun menestykseen

Onko Angry Birdsissä elokuvapotentiaalia?

Katso tilanne vastaamatta