Uusimmat

Arkistosivua päivitetty ripauksen

04.02.2011 18:25 Jukka O. Kauppinen

Työstin tänään hitusen peliuutisten ja -arvostelujen Arkisto-sivua. Lisäsin uutisiin ja arvosteluihin linkkejä niissä käytettyihin aihealue-tageihin, jotta juttuja voi selata/etsiä monipuolisemmin.

Katselen sivua vielä myöhemminkin kriittisellä silmällä, josko sitä voitaisiin hiota paremmaksi/selkeämmäksi. Ehdotuksia otetaan vastaan Teiltä esimerkiksi lajittelun tai esittämistyylin suhteen. Sivun teknistä toiminnallisuutta emme valitettavasti pysty työstämään, vaan Arkistoa täytyy pakertaa julkaisujärjestelmän tavanomaisen toiminnallisuuden puitteissa.

Entä muuta? Tiimiimme on tullut viime kuukausien aikana pari uutta avustajaa, jotka lisäillään jossain vaiheessa Toimitus-sivullekin. Pelisektorilla olemme sukellelleet uusien pelien uumeniin ja reportaaseja on tulossa. Meikäläinen on täpinöissään Beyond Good & Evil HD -pelin ensi viikolla saapuvasta ennakosta sekä siitä, että suuntaan ensi viikolla testaamaan Deus Ex Human Revolution -peliä. Jei!

Luvassa on myös arvostelu King’s Quest III -pelistä. Niin. Siitä, joka ilmestyi… Ties miten kauan sitten. Erikoisia ovat pelialan tiet.

Ja nyt viikonlopun viettoon!

tv,

jok