Uusimmat

Arvatkaas mistä pelistä Angry Farm on kopio?

08.03.2011 14:58 Jukka O. Kauppinen

Tilan isäntä on poissa! Nälkäiset ketut ovat hyökänneet tilalle! Auta vihaisia eläimiä taistelemaan takaisin. Eläimillä on varusteenaan katapultti, jonka avulla he linkoavat itsensä ilman halki, koettaen tuhota rakennuksia joiden sisällä ketut lymyilevät!

Kuulostaako edes etäisellä tavalla tutulta? Vihaisia eläimiä? Katapultti? Tuhotaan rakenteita? Katsokaapa kuvia! Graafinen tyyli, ilmeet ja jopa eläinten kulmakarvat ovat suoraan… Angry Birdsistä. Vain linnut on vaihdettu geneerisemmiksi eläimiksi ja pahat possut ketuiksi.

Lieneeköhän jenkkilässä luvassa haastetta ja oikeudenkäyntiä, sillä suomalaisen Rovion luoma Angry Birds on innoittanut Angry Farmia selvästi enemmän kuin vähän. Vaikka myös Angry Birdsillä on edeltäjänsä, ei peliä ole missään vaiheessa kopioitu aiemmista julkaisuista, mutta Angry Farmin tehnyt Smarter Apps on tainnut mennä Blackberry-älypuhelimilleen tekemällä pelillään vähän liian pitkälle.

Angry Birdsin on julkaissut Yhdysvalloissa Chillingo, jonka lakimiehet tarttunevat asiaan.

Päivitys klo 17.52: Tarkkasilmäinen Unclex huomasi Angry Farmin sivuilta myös ovelasti piilotetun bird-sanan. Kas näin niitä Google-hakuja ohjataan. Tarkoin suunniteltu juttu.

Lisätietoja: Angry Farm

 

Angry Birdsit ovat nyt hyvin vihaisia.

Lue myös

Deus Ex: Human Revolution – salat avautuvat haastattelussa (osat 1-5)

Huhupartio: Microsoft aloitti seuraavan Xboxin suunnittelun?

Jos maailman vanhinta ammattia uudistettaisiin videopelien säännöillä?

Torchlight (Xbox 360)